Het geheim van Thor’s kracht ligt in veganisme

 Het geheim van de kracht van Thor # 39 ligt in veganisme

Acteur Chris Hemsworth onthulde dat het aannemen van een veganistisch dieet, als onderdeel van zijn fysieke voorbereiding, het geheim is van de statige figuur die hij vertoont in de laatste twee films waarin hij de rol van Thor speelde: “Thor: Ragnarok” en ” Avengers: Infinity Wars. ” De reden voor zijn “conversie” aan veganisme werd gegeven door zijn coach […]

http://estacionaz.com/wp-content/uploads/bfi_thumb/thor-6lnb0guryfmukpq9ecmmdkwgico49564eep8zbz4kko.jpg

Acteur Chris Hemsworth onthulde dat het aannemen van een veganistisch dieet, als onderdeel van zijn fysieke training, het geheim is van de sculpturale figuur die hij vertoont in de laatste twee films waarin hij de rol van Thor speelde: “Thor: Ragnarok” en ” Avengers: Infinity Wars. “

De reden voor zijn “conversie” aan veganisme werd gegeven door zijn personal trainer, Luke Zocchi, in een interview met Today Extra. “Dat was een geweldig experiment. We wilden zien of hij spieren kon behouden als hij veganist werd. Het heeft me echt verrast. We zijn allemaal opgewonden # 39; Ik moet dierlijke eiwitten eten # 39; maar je kunt veel eiwitten uit bonen halen. ”

Hemsworth erfde de gewoonten van zijn jongere broer, Liam, die al jaren een bekende vegetariër is. “Er zijn geen minpunten aan zo eten. Het is allemaal positief, mentaal en fysiek. Ik hou van. Ik heb het gevoel dat het ook de rest van mijn leven een soort positief rimpeleffect heeft, ”Hemsworth # 39; s jongere broer heeft het ooit uitgelegd.

“Met de toename van # 39; vegan bodybuilding # 39 ;, de voordelen van levensstijl die veganisme aankondigt, worden steeds duidelijker als het gaat om sportprestaties,” legde de coach uit.

LEZEN  Arnold Classic Europe Barcelona 2017

De groei van de veganistische levensstijl: gezondheid en milieu

Volgens Whole Foods Market is er in de Verenigde Staten meer vraag dan ooit naar de toename van veganistische producten. En ze voorspellen dat het dit jaar zal blijven groeien. Volgens Men # 39; s Health in een enquête zei bijna 20 procent van de niet-vegetarische lezers dat ze het dieet op zijn minst konden proberen.

Specialisten wagen zich aan twee mogelijke redenen voor de groei die wordt waargenomen bij het aannemen van een veganistisch dieet. Enerzijds de bekende (hoewel niet controversiële) gezondheidsvoordelen van dit type dieet; en aan de andere kant een sterker bewustzijn van zorg voor het milieu. Het is volgens nieuw onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift Science een paar weken geleden, dat het elimineren van vlees en zuivel uit de voeding de snelste en meest effectieve manier is om de impact van elke persoon op het milieu te verminderen.

“Een veganistisch dieet is waarschijnlijk de beste manier om de impact op de aarde te verminderen, niet alleen broeikasgassen, maar wereldwijde verzuring, eutrofiëring, land- en watergebruik,” zei Joseph Poore, hoofdonderzoeker van de studie aan de universiteit van Oxford in het VK. “Dit effect zou veel positiever zijn dan het verminderen van vliegtuigvluchten of het kopen van een elektrische auto,” hij voegde toe.

Voor het werk haalden wetenschappers gegevens uit meer dan 119 landen, die goed zijn voor 90 procent van al het geconsumeerde voedsel. De resultaten suggereren dat vlees en zuivel 18 procent van de totale calorieën die wereldwijd worden geconsumeerd, en 37 procent van het totale eiwit. Het vee dat werd gebruikt om deze producten te produceren, beslaat 83 procent van de totale landbouwgrond.

LEZEN  Bodybuilding Het ABC van beginnersroutines

“Landbouw is een sector die de vele milieuproblemen dekt,” zei Poore en sloot: “Het zijn echt dierlijke producten die voor een groot deel hiervan verantwoordelijk zijn. Het vermijden van de consumptie van dierlijke producten brengt grote milieuvoordelen met zich mee ”.