Jumbo introduceert Sportswear-collectie met ontwerper José Jhan

 Meer dan vijftien stuks verwisselbare sportkleding voor heren vormen de nieuwe lijn van de Dominicaanse ontwerper, die naast sportbeoefening ook alledaagse outfits zijn.

http://3.bp.blogspot.com/-CUr5PjMh91A/VpZxuzlIE_I/AAAAAAAALeY/kKsIGQdi6Nk/s320/Foto%2B1B%2B-%2BNairobi%2BAbreu%252C%2BJos%25C3%25A9%2B2han2. .JPG

Santo Domingo, RD. – Jumbo onthulde de eerste “Laten we # 39; s fysiek worden” collectie van de beroemde Dominicaanse ontwerper José Jhan, die samen met Mondino, zijn eigen merk uit die winkelketen in de CCN-groep, deze mannenlijn creëerde, geïnspireerd op de revolutie in de sportkleding uit het midden van de jaren 80, met de nadruk op de glamoureuze, verfijnde en informele details.

http://2.bp.blogspot.com/-T6P253ElTgc/VpZxtWb6NAI/AAAAAAAALeI/sa4wvcIAOEg/s320/Foto%2B10%2B-%2BCony%2BTaveras%252C%2Bexpone%2B%2Bjunto%2%25aB2 2BJhan% 2By% 2Bun% 2Bmodelo..JPG

Deze collectie speelt met overlappende lijnsneden, kenmerken die worden gebruikt in bijna alle voorstellen van deze designer # 39; en wordt geleverd in citrus- en neonkleuren, met basispatronen met lange mouwen, een t-shirt, sweatshirts met capuchon, een lange broek en shorts in basiskleuren zoals blauw, zwart en grijstinten.

http://1.bp.blogspot.com/-uzz9Rzyb4Ug/VpZxu1wbVxI/AAAAAAAALeU/HfTfXxBQSJw/s320/Foto%2B4%2B-%2BGlency%2BF%25C3%25A9liz%252C%2BLorena% 2B2 2Door% 2BLaura% 2BGisselle..JPG

De presentatie vond dinsdag 12 januari plaats in het textielgebied van de Jumbo vestiging van Luperón Avenue, met de woorden van zijn marketingmanager, Cony Taveras en ontwerper José Jhan. Het werd bijgewoond door leidinggevenden, klanten van Centro Cuesta Nacional (CCN) en Jumbo, verbonden door José Jhan, maar ook bloggers, fashionista’s en persoonlijkheden die verbonden zijn met de modewereld.

http://1.bp.blogspot.com/-yukyMgNsl94/VpZxu8HZPnI/AAAAAAAALeQ/2lIOL1j2vMc/s320/Foto%2B1A%2B-%2BCony%2BTaveras%252C%2BJos%25C3%25A9%2B2han2B2 .JPG

De marketingmanager van Jumbo # 39, Cony Taveras, benadrukte dat deze winkelketen in deze 14 jaar een sterke positie heeft verworven op textielgebied, grotendeels te danken aan zijn toewijding aan mode en ondersteuning aan nationale ontwerpers. Over de “Laten we # 39; s fysiek worden” verzameling José Gaf Jhan aan “deze lijn is zeer compleet omdat het meer dan 15 verwisselbare stukken heeft, die ik presenteerde in de laatste editie van Dominicana Moda, die draait om de kledingrevolutiesporten uit het midden van de jaren 80, waarin het glamoureuze, verfijnde en informele was wat het opriep , “zei Jhan.

LEZEN  Het geheim van Thor's kracht ligt in veganisme

Hij legde dat uit “in dat decennium was het niet per se nodig om een ​​sportactiviteit uit te oefenen of een atletische figuur te hebben om dit soort kleding te gebruiken, het was allemaal een kwestie van stijl, maar de afgelopen jaren hebben we verschillende kledingstukken gezien die voorheen alleen werden gebruikt om te oefenen wat discipline, zijn onderdeel geworden van de dagelijkse garderobe “.

Hij zei dat “volgens de patronen, sneden en assemblages van dat innovatieve, moderne en avant-gardistische voorstel, wordt het geboren en gepresenteerd op de Dominicaanse markt, voor het eerst uit de vereniging van het merk Mondino, het eigen merk van CCN # 39, deze collectie dat is ondertekend als Mondino door José Jhan Sportswear ”.

José Jhan voegde dat toe “de jaren 80 zagen de aerobics en sportscholen die bijna wekelijks op de planeet ontstonden en de passie voor bodybuilding werd ervaren, iets dat werd beschouwd als een ruwe, vulgaire of sport met slechte smaak, maar vandaag is het een high performance discipline die veel heeft gekost bekendheid in ons land ”.

“Let # 39; s Get Physical zal ons vervoeren naar die dagen waar het uitgeoefende lichaam en narcisme de hoofdrolspelers waren, iets dat vandaag gebeurt, fysieke fitheid is niet alleen een van de belangrijkste sleutels tot een gezond lichaam, maar het is eerder de basis van intellectuele, creatieve en mentale dynamische activiteit ”, gaf de modespecialist aan.

Ten slotte benadrukte hij dat “deze collectie is een eerbetoon geïnspireerd door het lichaam, de ziel, de geest en de levensstijl die ons in staat stelt om goed met onszelf te zijn en er goed uit te zien, gezondheid zijnde, wat je het gevoel geeft dat het nu de beste tijd van het jaar is om de controle over te nemen. ”

LEZEN  Robert Förstemann, de fietser met de krachtigste quadriceps ter wereld